nnathaas - august 2014

Torsdag. Söt fotomodell

I måndags så kom jeanett förbi en snabbis och lämnade nycklar när jag stod och fixade mig så ja va tvungen att gå ut med halva håret plattat haha! 
Under dagen hände inget, jag var ute och gick som vanligt och tittade på serier på kvällen :) Träffade på en stor groda som också var ute och promenerade när ja va ute så jag stannade och klappade honom hahaha! 
 
I tisdags (igår) så gick jag upp rätt så sent, får sånna perioder när jag inte alls vill lämna sängen hehe. 
På kvällen när pappa kom hem så skulle vi till Siba men dom stängde tidigare än vi trodde så vi åkte till Hornbach och köpte batteri till min fjärrutlösare (äääntligen!) och så kollade jag på en bur, lampa och tavlor. Jag har aldrig vart mycket för tavlor, men nu så vill jag typ ha alla tavlor jag ser haha! Så någon dag ska jag dit igen och plocka på mig några tavlor :) 
 
Idag så gick jag upp lite tidigare eftersom jag skulle ut med Ozzy en sväng, drog sedan ner till Ica och sen hem och åt frukost, såg några avsnitt av vänner och messade lite med Elin. Hade på mig nya skor när ja va ute me Ozzy så tror ja börjar få skoskav på tån haha! Har även gått in i en dörr två gånger + gått in i hylla i Ica idag så man kan ju säga att de vart en helt vanlig dag! 
 
H*n stannade för o stå modell innan han fortsatte sin promenad! :)
 
Så typiskt oss att mitt i en konversation gå och duscha eller något annat haha :)