nnathaas - june 2015

Onsdag.

Mötte upp Jenny i stan (inte träffat henne på LÄNGE!). 
Vi åt sushi och drog sedan och provade massor med jeans som det var 50-70% rea på men ingen satt tillräckligt bra så blev inga byxor haha! 
Vi drog vidare och köpte concealer till mig och kollade på en hårfärg till mig, brukar vara för feg för att göra något annat än att tona mitt hår så det blir aldrig av att jag färgar det haha! 
 
Efter det så gick vi och köpte lite grejer att ha till maten och åkte hem till henne. Vi testade att åka den nya elbussen halva vägen! 
 
När vi kom hem till henne så började jag och hon göra pastasallad med kyckling (hennes syster hade förberett pastan heh :)) som jag blev sugen på när vi gick i stan. Vi båda blev hungriga igen så jag gick igenom allt jag var sugen på och så gick vi förbi en salladsbar och då blev jag sugen på pastasallad med kyckling haha! 
 
Den blev faktiskt huuuur god som helst så imon ska jag köpa hem grejer så jag kan göra den själv haha! 
 
Lite senare så skulle vi möta Pontus för att hämta nycklarna hem till Tobbe. Det var typ jobbigaste promenaden på länge! Backar, trappor...kunde inte andas när jag kom fram haha! 
Det brukar vara väldigt obekvämt för mig att träffa folk jag inte känner, speciellt kompisars kompisar men nu gick det väldigt bra faktiskt! Han hade väldigt lätt för att prata så då blev jag bekväm och kunde också prata haha! 
Vi gick upp till Tobbe alla tre (fast han inte är hemma haha) för Jenny ville att jag skulle lukta på likören för att jag hade tidigare sagt att alkohol luktar illa. Slutade med att dom smuttade lite på olika flaskor och jag satt och luktade på likören under hela tiden vi var där, den luktade så himla gott! haha! 
 
Strax efter vi kom tillbaka så hämtade pappa mig :) Längtar typ till imon så jag kan göra salladen haha! 
Måste städa imon också men nu ska jag nog strax lägga mig, är typ huuur trött som helst! 
 
Instagram@nnathaas
 
Från igår när jag hängde hos farmor och farfar :)