nnathaas - july 2014

Torsdag.

Helluu på er!
 
Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt internet! Ska försöka ta igen bloggandet nu :) 
halva veckan har redan gått och jag har inte gjort så mycket haha. 
Har fått hem några paket under veckan som jag hade tänkt visa i ett annat inlägg :) 
 
I måndags så skulle det typ regnat men det vart istället sjuukt varmt men blev ingen strand ändå just eftersom vi trodde det skulle regna, så vi var bara hemma hela dagen och gjorde inte så mycket :) 
 
I tisdags så vart det sjukt varmt så vi åkte ut till stranden och såklart så var Jim där också haha :) Blir typ brunare och brunare varje gång jag solar men känner mig fortfarande blek haha! 
Efter stranden åkte vi hem och lämnade grejer och nån timme senare så åkte vi ut till odlingen dit faster + man och kusin kom också! Inte träffat dom på typ en vecka eftersom dom vart bortresta så nu vart dom bruna haha! 
Fater erbjöd sig att klippa gräset också så pappa ställde gräsklipparen framför henne och sedan gick han och gjorde annat och faster hade ingen aning om hur den fungerade så ja fick mig ett stort gott skratt HAHA! 
Efter detta så åkte vi ner till farmor och farfar, vi åkte därifrån typ elva så igår vart vi bort i princip heeela dagen! 
 
Igår så vart ja på ett möte imorse och efter de åkte jag hem och tränade lite, hämtade ut paket och sedan ringde pappa. När han kom hem så åkte vi ut en sväng till stranden, blev bara ett dopp idag eftersom vi inte var där länge alls :) Annars så har jag bara vart hemma idag. 
Var i Ica en sväng också med pappa och hon i kassan tyckte att jag var brunare än pappa vilket gjorde mig väldigt glad haha!